. News - Mesin Terapi Shockwave
page_head_bg

Warta

Mesin Terapi Shockwave

Pamasaran Terapi Shockwave Pikeun Disfungsi Erectile Nimbulkeun Kahariwang

SENÉN, 18 April 2022 (HealthDay News) - Terapi Shockwave (SWT) salaku pangobatan réstoratif pikeun disfungsi érectile (ED), anu henteu aya protokol standar anu dikembangkeun, dipasarkan langsung ka konsumén, dumasar kana panilitian anu diterbitkeun online di 5 April dina Praktek Urologi.

James M. Weinberger, MD, ti David Geffen Sakola Kadokteran di University of California di Los Angeles, sareng kolega dievaluasi tren dina pamasaran jeung palaksanaan SWT salaku perlakuan réstoratif pikeun ED di dalapan wewengkon metropolitan AS panggedena.Klinik dikontak ku telepon nganggo metodologi "pembeli rusiah" kalayan tujuan pikeun ngaidentipikasi harga, durasi, sareng panyadia anu ngurus perawatan.

Para panalungtik ngaidentipikasi 152 klinik nu ditawarkeun SWT salaku perlakuan pikeun ED.Ngan dina dua per tilu klinik (65 persén) nyayogikeun inpormasi lengkep.Hiji-saparapat panyadia nawiskeun SWT éta urologists, bari 13 persén éta lain dokter.Per kursus perawatan, harga rata-rata $3,338.28.Aya variability tinggi dina durasi perlakuan, nu ranged ti hiji nepi ka kursus teu katangtu dumasar kana kaayaan sabar individu.

"Ulikan ieu nyorot ngeunaan tren di pasar metropolitan utama, nunjukkeun dampak kauangan anu ageung pikeun pasien sareng kapercayaan anu teu konsisten diantara panyadia," nyerat panulis.

Hiji pangarang ngungkabkeun hubungan kauangan ka Boston Scientific sareng Endo.

Abstrak/Téks lengkep (langganan atanapi pamayaran tiasa diperyogikeun)

Hak Cipta © 2022 HealthDay.Sadaya hak disimpen.


waktos pos: Jun-30-2022